Linda på 35 siger

Jeg har været hos Trine et par gange og føler en meget større grad af afklaring ift. mit problem og den ubalance, jeg var i inden, jeg startede hos hende. Jeg fornemmede hurtigt, at jeg slappede af i Trines selskab og det faldt mig let at åbne op og tale om min situation.

Jeg har, via Trine, fundet en ny vej at gå ift. et gammelt problem og tidligere uhensigtsmæssige reaktionsmønstre. Det har været trygt at tale med Trine og hun har holdt mig fast, når jeg igen har været på vej ud i gamle vaner. Selv hypnoterapien var en behagelig oplevelse. Nærmest som at være på stadiet før søvn. Jeg havde slet ikke lyst til at komme ud af denne tilstand og selv om min tidsfornemmelse sagde mig, at der var gået ca 25 min., var der faktisk gået dobbelt så lang tid. Jeg sætter stor pris på den vej, som Trine har vist mig. Måske jeg behøver støtte til at blive her engang i mellem? Men jeg føler, at jeg er blevet meget klogere på de få timer, jeg har tilbragt i Trines selskab. Og det er positivt, at man ikke nødvendigvis behøver et langvarigt forløb for at ændre nogle ting i sig selv.

Udtalelser

Susanne 51 siger:

Jeg kom hos Trine midt i september. Træt i sjæl og sind af mit arbejde og havde lige sygemeldt mig med mange stress symptomer. Kunne bla overhovedet ikke sove om natten. Min datter har tidligere hentet god og brugbar hjælp hos Trine i forbindelse med eksamensangst. Så derfor tænkte jeg- det skal prøves!

Læs mere…

Kontakt

E-mail:
Emne:
Besked:

Info

Hypnotisør og Hypnoterapeut Trine Rosendal

Tingagerparken 2
Mejdal
7500 Holstebro

Tlf.: 4251 0105
Info@trine-rosendal.dk