Susanne 51 siger:

Jeg kom hos Trine midt i september. Træt i sjæl og sind af mit arbejde og havde lige sygemeldt mig med mange stress symptomer. Kunne bla overhovedet ikke sove om natten. Min datter har tidligere hentet god og brugbar hjælp hos Trine i forbindelse med eksamensangst. Så derfor tænkte jeg- det skal prøves!

Alllerede efter 1 gang blev jeg lidt mere rolig og fredfyldt i sindet. Søvnen ændrede sig ikke så meget. Tog derfor en tur mere. Nu begyndte der at ske en forandring. Søvnen blev ikke på en nat bare super- men det gik stille og roligt den rigtige vej. Efter 3 gange stoppede jeg fyldt med nyt mod, energi og en meget forbedret søvn. Kunne samtidig med Trines hjælp begynde at finde vejen i mine tanker og tage handling på det. Fik i slutningen af oktober taget en stor beslutning om at søge orlov fra mit job, hvor jeg har været 17 år og fik i næsten samme åndedrag et nyt arbejde.

Jeg ved ikke hvad Trine gør? Men jeg ved, hun er et fantastisk sødt og imødekommende menneske. Hun healer med sin tilstedeværelse og hendes vejledning. Samtidig går hun ind og arbejder med hypnosen, som er fantastisk beroligende. Har hver gang følt mig så godt tilpas og klogere, når jeg gik derfra.

Tak Trine for at du gav mig mod og “ mandshjerte” til at hoppe ud på dybt vand.

Udtalelser

Nikolai på 10 siger

Jeg har været hos Trine for at få hjælp til at jeg har været utryg,ked af det,angst og at jeg følte der var spøgelser som fulgte efter mig hele tiden. Første gang jeg var hos Trine kunne jeg ikke tro at det ville hjælpe mig at jeg skulle ligge mig på hendes briks men nu hvor jeg har fået hendes hjælp er jeg blevet meget mere glad og er ikke ked af det mere.

Læs mere…

Kontakt

E-mail:
Emne:
Besked:

Info

Hypnotisør og Hypnoterapeut Trine Rosendal

Tingagerparken 2
Mejdal
7500 Holstebro

Tlf.: 4251 0105
Info@trine-rosendal.dk