Helene på 38 siger:

Jeg henvendte mig første gang til Trine for halvandet år siden, da behovet for en hjælpende og objektiv livline meldte sig i mig. Allerede meget kort inde i min første samtale hos hende, fornemmede hun tydeligvis mig som menneske.

Og dermed også nogle helt centrale aspekter i mig, jeg skulle arbejde på og med - for at opnå større indre balance. Det er blevet til yderligere tre besøg, senest i februar 2013. Under hvert besøg har jeg fået hendes hjælp til at belyse de centrale aspekter, jeg på de givne tidspunkter har haft til opgave at arbejde på og med; i mig selv og mit liv. Og jeg har fået gode og brugbare værktøjer til brug under dette arbejde. Trine er min mentor; hendes sensitivitet, ægthed og personlige udvikling og livserfaring har spillet en uvurderlig rolle i min personlige udvikling.

Udtalelser

Susanne 51 siger:

Jeg kom hos Trine midt i september. Træt i sjæl og sind af mit arbejde og havde lige sygemeldt mig med mange stress symptomer. Kunne bla overhovedet ikke sove om natten. Min datter har tidligere hentet god og brugbar hjælp hos Trine i forbindelse med eksamensangst. Så derfor tænkte jeg- det skal prøves!

Læs mere…

Kontakt

E-mail:
Emne:
Besked:

Info

Hypnotisør og Hypnoterapeut Trine Rosendal

Tingagerparken 2
Mejdal
7500 Holstebro

Tlf.: 4251 0105
Info@trine-rosendal.dk