Helene på 38 siger:

Jeg henvendte mig første gang til Trine for halvandet år siden, da behovet for en hjælpende og objektiv livline meldte sig i mig. Allerede meget kort inde i min første samtale hos hende, fornemmede hun tydeligvis mig som menneske.

Og dermed også nogle helt centrale aspekter i mig, jeg skulle arbejde på og med - for at opnå større indre balance. Det er blevet til yderligere tre besøg, senest i februar 2013. Under hvert besøg har jeg fået hendes hjælp til at belyse de centrale aspekter, jeg på de givne tidspunkter har haft til opgave at arbejde på og med; i mig selv og mit liv. Og jeg har fået gode og brugbare værktøjer til brug under dette arbejde. Trine er min mentor; hendes sensitivitet, ægthed og personlige udvikling og livserfaring har spillet en uvurderlig rolle i min personlige udvikling.

Udtalelser

Magnus på 65 siger
Da jeg kom til dig for 14 dage siden, havde jeg røget i ca. 50 år. Jeg havde prøvet mange af de forskellige rygeafvænningsmidler på markedet, men uden resultat. I 2003 fik jeg endda den ultimative advarsel i form af lungekræft. Ad 2 gange fik jeg fjernet den ene lunge, men lige lidt hjalp det – jeg røg videre. I løbet af dette forår blev jeg klar over, at jeg måtte gøre noget for stadig at kunne leve et aktivt liv som pensionist. Læs mere…

Kontakt

E-mail:
Emne:
Besked:

Info

Hypnotisør og Hypnoterapeut Trine Rosendal

Tingagerparken 2
Mejdal
7500 Holstebro

Tlf.: 4251 0105
Info@trine-rosendal.dk