Ani på 15 siger

Da jeg sidste år hørte, at vi skulle til Berlin med årgangen, havde jeg slet ikke set det som en mulighed, at jeg skulle afsted med skolen. Jeg løj overfor de andre i min klasse og sagde jeg syntes Berlin var kedelig, fordi jeg havde overbevist mig selv om, at jeg på ingen måde kunne komme med, efter at jeg knap nok turde sove ude ved min moster.

Men da jeg kom til behandling hos dig, åbnede der sig en helt ny verden for mig. Nu når jeg allerede er 15 år, troede jeg aldrig jeg ville komme til at kunne sove ude. Jeg har opdaget, hvor meget jeg har gået glip af, og hvor mange spændende ting, jeg kommer til at opleve. Turen til Berlin gik så godt som det kunne. Jeg kunne på intet tidspunkt i de 4 dage ba mærke en snert af frygt. Jeg overvejer endda efterskole, som jeg så ellers havde udelukket totalt.jeg kan ikke takke dig nok, du har virkelig forandret mit liv. Jeg kan også mærke jeg føler mig mere selvsikker og afslappet. Tak tak, mange 1000 tak. Du er fantastisk. Hilsen Ani

Udtalelser

Susanne 51 siger:

Jeg kom hos Trine midt i september. Træt i sjæl og sind af mit arbejde og havde lige sygemeldt mig med mange stress symptomer. Kunne bla overhovedet ikke sove om natten. Min datter har tidligere hentet god og brugbar hjælp hos Trine i forbindelse med eksamensangst. Så derfor tænkte jeg- det skal prøves!

Læs mere…

Kontakt

E-mail:
Emne:
Besked:

Info

Hypnotisør og Hypnoterapeut Trine Rosendal

Tingagerparken 2
Mejdal
7500 Holstebro

Tlf.: 4251 0105
Info@trine-rosendal.dk