Ani på 15 siger

Da jeg sidste år hørte, at vi skulle til Berlin med årgangen, havde jeg slet ikke set det som en mulighed, at jeg skulle afsted med skolen. Jeg løj overfor de andre i min klasse og sagde jeg syntes Berlin var kedelig, fordi jeg havde overbevist mig selv om, at jeg på ingen måde kunne komme med, efter at jeg knap nok turde sove ude ved min moster.

Men da jeg kom til behandling hos dig, åbnede der sig en helt ny verden for mig. Nu når jeg allerede er 15 år, troede jeg aldrig jeg ville komme til at kunne sove ude. Jeg har opdaget, hvor meget jeg har gået glip af, og hvor mange spændende ting, jeg kommer til at opleve. Turen til Berlin gik så godt som det kunne. Jeg kunne på intet tidspunkt i de 4 dage ba mærke en snert af frygt. Jeg overvejer endda efterskole, som jeg så ellers havde udelukket totalt.jeg kan ikke takke dig nok, du har virkelig forandret mit liv. Jeg kan også mærke jeg føler mig mere selvsikker og afslappet. Tak tak, mange 1000 tak. Du er fantastisk. Hilsen Ani

Udtalelser

Nikolai på 10 siger

Jeg har været hos Trine for at få hjælp til at jeg har været utryg,ked af det,angst og at jeg følte der var spøgelser som fulgte efter mig hele tiden. Første gang jeg var hos Trine kunne jeg ikke tro at det ville hjælpe mig at jeg skulle ligge mig på hendes briks men nu hvor jeg har fået hendes hjælp er jeg blevet meget mere glad og er ikke ked af det mere.

Læs mere…

Kontakt

E-mail:
Emne:
Besked:

Info

Hypnotisør og Hypnoterapeut Trine Rosendal

Tingagerparken 2
Mejdal
7500 Holstebro

Tlf.: 4251 0105
Info@trine-rosendal.dk