Mit navn er Trine Rosendal, jeg er 39 år og bosat i Holstebro. Jeg er uddannet certificeret hypnotisør/hypnoterapeut og har siden 2007 drevet min virksomhed på fuldtid. 

Hele mit liv har jeg kunnet fornemme mennesker, følelser og stemninger noget tydeligere end flertallet. Allerede som ganske lille, var jeg klar over, jeg kunne noget specielt. Det er en særlig sensitivitet, som jeg i de sidste 17 år har trænet, videreudviklet og intensiveret. Det skal så siges, den sensitivitet også har været en svær kraft at håndtere, men jeg er så stolt af og taknemmelig over, at jeg nu kan bruge den, til at hjælpe andre. Jeg arbejder 100% intuiativt og kombinerer det jeg fornemmer, med brugbare tanke og følelsemæssige værktøjer. 

Vigtigst af alt, jeg generaliserer aldrig og arbejder udelukkende ud fra hvem du er og hvad du har brug for.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig og hører nærmere.

 

Livssyn

Jeg tror grundlæggende, der er en mening med alt. Vi mennesker møder forskellige udfordringer i livet og de handler alle om os selv.  Jeg tror fuld og fast på den livsfilosofi, at det vi sender ud tanke og følelsesmæssigt, får vi igen. Jeg tror i særdeleshed på det, fordi jeg de sidste 13år har levet, studeret og lært af denne filosofi. Og den er god nok, det hele hænger mere sammen, end du lige tror. Følelser, tanker styrer alt og det handler om at lære at håndtere disse på en positiv og udviklende måde. 

Ovenstående er grundprincipperne i det arbejde jeg udfører i min klinik. Min intention er at lærer mennesker at give slip - udvikle sig og komme positivt videre i sit liv.

Udtalelser

Gerthie på 40 siger

Jeg startede min indre rejse sammen med Trine for små 4 år siden. På det tidspunkt vejede jeg over 100 kg, var træt af mange års yo-yo vægt, og havde nået den konklusion, at jeg skulle have hjælp til at finde andre løsninger end periodevis sult og slankekure. Jeg har i snit besøgt Trine hvert halve år siden, og har fået et helt andet liv.

Læs mere…

Kontakt

E-mail:
Emne:
Besked:

Info

Hypnotisør og Hypnoterapeut Trine Rosendal

Tingagerparken 2
Mejdal
7500 Holstebro

Tlf.: 4251 0105
Info@trine-rosendal.dk