Jalousi

Jalousi er en meget destruktiv følelser, der styrer flere mennesker end man regner med. Årsagen til følelsen er selvfølgelig individuel. Den kan bl.a. skyldes svigt fra fortiden eller den kan komme i nuet, pga en partners utroskab. Uanset årsag, er det vigtig at finde ud af, om jalousien er begrundet eller ej. Med dette mener jeg, om du lige nu lever i et forhold, hvor jalousien skyldes et usundt mønster eller om den skyldes fortiden og du viderefører den til dit nuværende liv. Det nytter jo ikke noget at arbejde med dig selv, hvis din nuværende partner ikke behandler dig ordenligt.

Jeg kan hjælpe dig til at finde frem til jalousiens årsag, så du får handlet korrekt i forhold til følelsen, dig selv og din livssituation. Det kan være så svært at finde hoved og hale i ens liv, når følelserne har overtaget og det kan være rigtigt svært at se, hvad der er virkeligt og hvad der er følelsernes værk.
Dvs hypnosen hjælper dig til at få jalousien mere på afstand, så du nemmere kan arbejde med den bevidst. Det bliver tydeligere for dig at se, hvad der er virkeligheden og hvornår jalousien tricker dig i en forkert retning. Dette gør, at det bliver dig der bearbejder og styrer jalousien og ikke omvendt.

Jeg har efterhånden hjulpet rigtigt mange med jalousi og jeg vil meget gerne hjælpe dig. Skriv eller ring hvis du har yderligere spørgsmål.

Udtalelser

Gerthie på 40 siger

Jeg startede min indre rejse sammen med Trine for små 4 år siden. På det tidspunkt vejede jeg over 100 kg, var træt af mange års yo-yo vægt, og havde nået den konklusion, at jeg skulle have hjælp til at finde andre løsninger end periodevis sult og slankekure. Jeg har i snit besøgt Trine hvert halve år siden, og har fået et helt andet liv.

Læs mere…

Kontakt

E-mail:
Emne:
Besked:

Info

Hypnotisør og Hypnoterapeut Trine Rosendal

Tingagerparken 2
Mejdal
7500 Holstebro

Tlf.: 4251 0105
Info@trine-rosendal.dk