Barnløshed

Den smerte barnløshed frembringer i dig er forståelig. Det at stifte familie og viderefører sine gener er et behov, der ligger latent i os alle. Vælger man at ville skabe et lille barn og dette naturlige valg pludselig bliver en kamp, er sorg, ængstelse og stress oftest en tro følgesven.

Hvorfor du og din partner har svært ved at blive gravide er selvfølgelig individuelt og der kan være mange faktorer der spiller ind. Men det psykologiske aspekt har en meget stor indflydelse på din krop og dens evne til at fungere sundt og naturligt. Hvor mange gange har man ikke hørt om par, der efter flere år i fertilitetsbehandling endelig bliver gravide, får deres guldklump og derefter pludselig bliver gravide 2. gang uden hjælp. Eller dem der tilsidst opgiver, accepterer de ikke kan få børn og efter den erkendelse giver slip på angsten, stressen - hvilket resulterer i en graviditet??

Min pointe er, at der tit er mere psykologisk modstand i os, der stresser og forurener den krop, der skal være sund og rolig til at bære et lille barn. Disse følelser kan man arbejde med og lære at håndtere hensigtsmæssigt, så man i sidste ende samarbejder og behandler sig selv rigtigt i processen.

Jeg kan hjælpe dig til at slippe uroen, angsten og modstanden, så du hjælper din krop på  højeste niveau til at skabe det, du allermest ønsker.
Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig,

Udtalelser

Helene på 38 siger:

Jeg henvendte mig første gang til Trine for halvandet år siden, da behovet for en hjælpende og objektiv livline meldte sig i mig. Allerede meget kort inde i min første samtale hos hende, fornemmede hun tydeligvis mig som menneske.

Læs mere…

Kontakt

E-mail:
Emne:
Besked:

Info

Hypnotisør og Hypnoterapeut Trine Rosendal

Tingagerparken 2
Mejdal
7500 Holstebro

Tlf.: 4251 0105
Info@trine-rosendal.dk