ADHD

Jeg har efterhånden mødt og arbejdet med mange børn og unge der lider af ADHD. Fælles for dem alle er, at de føler sig fyldt op. Faktisk nævner mange, hvor dejligt det er, at være tømt efter behandlingen.
Det jeg kan bidrage med, er at træne barnet til at komme af med alle de ophobede indtryk og følelser, der er medvirkende til at skabe den indre ubalance de oplever.
Jeg har selv tendens til samme problematik, dog uden diagnose og det gør virkelig en kæmpe forskel i ens daglige liv, når kroppen får lov at give slip og træne den afslapning hypnosen giver.

ADHD er en meget bred diagnose og der er selvfølgelig mange forskellige faktorer der spiller ind. Jeg kan hjælpe dig barn til at få tømt ud og trænet sit nervesystem til at fungere i et mere sundt og afbalanceret niveau.

Skriv eller ring, hvis du har spørgsmål. Det er du meget velkommen til.

Udtalelser

Linda på 35 siger

Jeg har været hos Trine et par gange og føler en meget større grad af afklaring ift. mit problem og den ubalance, jeg var i inden, jeg startede hos hende. Jeg fornemmede hurtigt, at jeg slappede af i Trines selskab og det faldt mig let at åbne op og tale om min situation.

Læs mere…

Kontakt

E-mail:
Emne:
Besked:

Info

Hypnotisør og Hypnoterapeut Trine Rosendal

Tingagerparken 2
Mejdal
7500 Holstebro

Tlf.: 4251 0105
Info@trine-rosendal.dk